Over Rusthoven Verkeerstechniek

Machinefabriek Rusthoven ontwerpt al sinds 1965 bruggen en sluizen. Vaak werd er dan ook gevraagd naar een goede afsluitboom, dus het was een logische stap om deze ook zelf te ontwikkelen. Inmiddels hebben we een uitgebreid assortiment afsluitboomkasten, die in de loop van de jaren hun waarde in de markt hebben bewezen.

Langzaam maar zeker kwam er steeds meer vraag naar onze afsluitboomkasten, ook zonder brug of sluis. Inmiddels is het een geheel zelfstandige en professionele lijn van afsluitboomkasten geworden.

Voor de Nederlandse markt moeten de afsluitboomkasten voldoen aan de VOBB-richtlijnen. Dit maakt ze te duur voor de internationale markt. Daarom hebben we ook een serie kasten ontwikkeld die niet aan deze richtlijnen hoeven voldoen, en daarom wel internationaal in te zetten zijn.

Vanaf 1 januari 2018 is de productie van de afsluitboomkasten volledig zelfstandig geworden. We brengen onze producten voortaan op de markt onder de naam Rusthoven Verkeerstechniek B.V. U vindt ons aan het Industriepark 21 in Leek.

Ons verkoopteam staat uiteraard geheel tot uw beschikking. We denken met u mee, adviseren en maken passende aanbiedingen om aan al uw wensen te voldoen. Zo heeft u probleemloos jarenlang plezier van onze prachtige producten.

Artikel in Dagblad van het Noorden:

Artikel (DvhN) Rusthoven Verkeerstechniek

 

Promo video

Video How It’s Done, RTLZ (13/04/19)

De fabriek

Vanaf dag 1 zijn wij een trouwe afnemer van Rusthoven afsluitboomkasten en tot op heden zijn wij heel erg tevreden over alle leveringen.
Ton Woldhek, provincie Groningen