Afsluitboomkast RhB voor rijbaanscheidingen

Speciaal voor het gebruik in rijbaanscheidingen heeft Rusthoven Verkeerstechniek de afsluitboomkast RhB. De inbouwruimte is minimaal, en er zijn geen uitstekende delen die voor gevaarlijke situaties kunnen zorgen.

De RhB kan geleverd worden met 1 of 2 slagbomen, die elk wegen met een breedte tot 10 meter veilig kunnen afsluiten. De afsluitboomkast RhB is ontworpen volgens de richtlijnen in de VOBB (NEN 6786) en kan toegepast worden voor openbare wegen en tunnels in heel Nederland.

De afsluitboomkast RhB is ontwikkeld met de veiligheid van de weggebruikers als belangrijkste uitgangspunt. De kast functioneert onder alle omstandigheden, dus ook bij harde wind of strenge vorst. Ook is het geen probleem als de kast lange tijd niet gebruikt wordt of lange tijd geen noemenswaardig onderhoud krijgt.

Aanrijdingen met een slagboom kunnen altijd gebeuren. Daarom is de afsluitboomkast zo ontworpen dat de slagboom bij een aanrijding afbreekt, en weinig schade veroorzaakt aan de weggebruiker en de afsluitboomkast. De slagboom kan vervolgens in een kwartier vervangen worden, zodat de veiligheid van het verkeer gewaarborgd blijft.

De afsluitboomkast is gemaakt van thermisch verzinkt staal en wordt aangedreven door een elektromotor. De vorm van de afsluitboomkast RhB komt overeen met het stepbarrier-profiel en kan dus zeer eenvoudig geïntegreerd worden in een (tijdelijke) rijbaanscheiding. Het ontwerp is standaard voorzien van een CE-markering.

Beknopte specificaties

  • Vermogen (motor): 0,75 kW

CE-certificaat

CE logo

Alle kasten worden geleverd met een CE-certificaat.

Offerte aanvragen

1. Afsluitboomkasten/bomen selecteren

  • 1x Afsluitboomkast RhB voor rijbaanscheidingen (L) / 10 meter
    Grootte afsluitboomkast *

    Beknopte specificaties

    • Vermogen (motor): 0,75 kW
    • Voor gedetailleerde informatie kunt u de technische specificaties raadplegen

2. Contactgegevens

Wij zorgen ervoor dat we zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Bedankt voor uw aanvraag. We nemen binnenkort contact met u op.