Afsluitboomkast Rh-EU

De afsluitboomkast Rh-EU is vergelijkbaar met onze Rh, maar is speciaal geschikt gemaakt voor wereldwijd gebruik. Deze kast is verkrijgbaar in de maten S, M en L.

Het is een enkele kast, die geschikt is voor het afsluiten van wegen tot 15 meter breed. Omdat de afsluitboomkast is ontwikkeld volgens Europese richtlijnen, kan hij op openbare wegen en tunnels in de hele wereld gebruikt worden.

De afsluitboomkast Rh-EU is ontwikkeld met de veiligheid van de weggebruikers als belangrijkste uitgangspunt. De kast functioneert onder alle omstandigheden, dus ook bij harde wind of strenge vorst. Ook is het geen probleem als de kast lange tijd niet gebruikt wordt of lange tijd geen noemenswaardig onderhoud krijgt.

Bij een aanrijding breekt de slagboom af, op zo’n manier dat er nauwelijks schade is voor de weggebruiker of de afsluitboomkast. Het kost slechts 15 minuten om een nieuwe slagboom te monteren, zodat de veiligheid en continuïteit gewaarborgd blijft.

De afsluitboomkast is gemaakt van thermisch verzinkt staal en wordt aangedreven door een elektromotor. Alle belangrijke onderdelen zijn makkelijk bereikbaar voor inspectie en onderhoud.

De Rh-EU is speciaal ontworpen voor extreme weersomstandigheden. Alle onderdelen zijn geschikt om te functioneren in temperaturen vanaf -40 graden.

Voor gedetailleerde informatie kunt u de technische specificaties raadplegen

Downloads

CE-certificaat

CE logo

Alle kasten worden geleverd met een CE-certificaat.

Offerte aanvragen

1. Afsluitboomkasten/bomen selecteren

2. Contactgegevens

Wij zorgen ervoor dat we zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Bedankt voor uw aanvraag. We nemen binnenkort contact met u op.