Afsluitboomkast Rh-EU Swing

De Rh-EU Swing is een zijdelings verplaatsbare afsluitarm. Dit maakt de afsluitboomkast zeer geschikt voor plekken waar een hoogtebeperking is, bijvoorbeeld in tunnels.

De afsluitarm is geschikt voor het veilig afsluiten van wegen met een breedte tot 10 meter. De Rh-EU Swing is speciaal ontwikkeld volgens Europese richtlijnen, en kan daarmee gebruikt worden op openbare wegen en tunnels in de hele wereld.

Deze afsluitboomkast is ontwikkeld met de veiligheid van de weggebruikers als belangrijkste uitgangspunt. De kast functioneert onder alle omstandigheden, ook als er lange tijd geen onderhoud gepleegd is of de kast lang niet gebruikt is. Daarnaast functioneert de kast ook moeiteloos in temperaturen tot -40 graden.

De afsluitboomkast is gemaakt van thermisch verzinkt staal en wordt aangedreven door een elektromotor. Alle belangrijke onderdelen zijn makkelijk bereikbaar voor inspectie en onderhoud.

Bij een aanrijding breekt de slagboom af, op zo’n manier dat er nauwelijks schade is voor de weggebruiker of de afsluitboomkast. Het kost slechts 15 minuten om een nieuwe slagboom te monteren, zodat de veiligheid en continuïteit gewaarborgd blijft.

Voor gedetailleerde informatie kunt u de technische specificaties raadplegen

Downloads

CE-certificaat

CE logo

Alle kasten worden geleverd met een CE-certificaat.

Offerte aanvragen

1. Afsluitboomkasten/bomen selecteren

  • 1x Afsluitboomkast Rh-EU Swing (L) / 10 meter
    Grootte afsluitboomkast *

    Beknopte specificaties

      Voor gedetailleerde informatie kunt u de technische specificaties raadplegen

    Downloads

2. Contactgegevens

Wij zorgen ervoor dat we zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Bedankt voor uw aanvraag. We nemen binnenkort contact met u op.