Afsluitboomkast Rh

De afsluitboomkast Rh is de meest geproduceerde afsluitboomkast van Rusthoven Verkeerstechniek. Deze kast is verkrijgbaar in 3 maten: S, M en L.

Met deze kast sluit u veilig wegen af met een breedte tot 15 meter. De Rh is ontworpen volgens de richtlijnen in de VOBB (NEN 6786) en is geschikt voor openbare wegen en tunnels in heel Nederland.

De afsluitboomkast Rh is ontwikkeld met de veiligheid van de weggebruikers als belangrijkste uitgangspunt. De kast functioneert onder alle omstandigheden, dus ook bij harde wind of strenge vorst. Ook is het geen probleem als de kast lange tijd niet gebruikt wordt of  geen noemenswaardig onderhoud krijgt.

Aanrijdingen met een slagboom kunnen altijd gebeuren. Daarom is de afsluitboomkast zo ontworpen dat de slagboom bij een aanrijding afbreekt en weinig schade veroorzaakt aan de weggebruiker en de afsluitboomkast. De slagboom kan vervolgens in een kwartier vervangen worden, zodat de veiligheid van het verkeer gewaarborgd blijft.

De afsluitboomkast is gemaakt van thermisch verzinkt staal en wordt aangedreven door een elektromotor. Alle belangrijke onderdelen zijn makkelijk bereikbaar voor inspectie en onderhoud. De Rh wordt standaard geleverd met een CE-markering.

Voor gedetailleerde informatie kunt u de technische specificaties raadplegen

Downloads

CE-certificaat

CE logo

Alle kasten worden geleverd met een CE-certificaat.

Offerte aanvragen

1. Afsluitboomkasten/bomen selecteren

2. Contactgegevens

Wij zorgen ervoor dat we zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Bedankt voor uw aanvraag. We nemen binnenkort contact met u op.