Projecten

De afsluitboomkasten van Rusthoven Verkeerstechniek zijn op veel plaatsen te vinden. Ze worden voornamelijk gebruikt bij beweegbare bruggen en tunnels, en bij speciale rijbanen voor bijvoorbeeld bussen en hulpvoertuigen.

Lees meer over het gebruik van onze afsluitboomkasten, in Nederland en het buitenland. Naast de levering en installatie verzorgen we ook de handleidingen, CE-markeringen, de montage ter plaatse en het inregelen van de complete installatie. Zo heeft u nauwelijks omkijken naar uw afsluitboominstallatie.

Onze projecten

Fietsbrug Oude Rijn (Katwijk)

De nieuwe fietsbrug Oude Rijn bij Katwijk is een bijzondere draaibrug ontworpen door architect Syb van Breda. De bijzondere brug heeft eveneens bijzondere slagbomen.

Tafelbrug, Zuidhorn

Het leveren van 6 stuks RhS SA afsluitbomen voor de bijzondere Tafelbrug in Zuidhorn (2018). Deze SA afsluitboomkasten zijn enkel aan te sturen met een netwerkkabel en spanning. Alle componenten worden intern in de slagboomkast aangestuurd en opereren dus als een zelfstandige machine.

Pottersbrug, Gouda

Het leveren van 4 st. standaard RhS afsluitboomkasten voor de Pottersbrug in Gouda, aangepast met speciale voorziening voor het opsluiten van de slagboom en tegelijk een mast te creëren voor de straatverlichting.

Berlagebrug, Groningen

Het leveren van 4 st. dubbele speciale RhE afsluitboomkasten voor de Berlagebrug in Groningen. Het betreft een geïntegreerde kast met tweezijdig een slagboom met aandrijving in één behuizing. Het ontwerp is gedaan door de architect S.J. Bouma.

Ophaalbrug, Gorredijk

Voor de ophaalbrug in Gorredijk leverden we 4 st. s standaard RhS afsluitboomkasten, verfraaid met details uit het leuningwerk.

Oosterhesselen brug

Bij de Oosterhesselerbrug (Oosterhesselen, Drenthe) leverden we 4 stuks standaard RhS afsluitboomkasten, met kleur op aanvraag.

Noorwegen

Het leveren van 4 st. standaard Rh-EU-S afsluitboomkasten voor de internationale markt (Larvik Tunnel in Noorwegen).

Direct contact

    Wij zorgen ervoor dat we zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke gegevens.

    Je bericht werd succesvol verzonden. Bedankt.

    Deze website is beschermd door reCAPTCHA en het Google privacystatement en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.